آرایشگر حرفه ای

Hair Stylist and Make-up Artist

Maryam Nakhaee

Adress: Kuala Lumpur
No.16 G- Block J-SOHO KL – Solaris-Mont Kiara

Mobile: +60 176 22 34 32

working time: only with reservation

Hair Stylist- Make up Artist-Facialist

instagram: Maryamnakhee

مریم نخعی (Maryam Nakhaee)
با بیش از ۲۳ سال تجربه درخشان در زمینه زیبایی
دارای بیش از ۳۰ مدرک بین المللی شرکت های معتبر بین المللی در زمینه مکاپ (Make-Up)، رنگ مو، کوتاهی، طراحی مو و پوست

سوابق کاری:
– مدیر و موسس سالن زیبایی پاکسیما در ایران
– مدیر و موسس مجموعه مانلی کات (Maneli Cut) در مالزی
-تنها و اولین آرایشگر رسمی ایرانی در کشور مالزی
– اولین بانوی Barber (آرایشگر مردانه) در مالزی

جوایز

– کاندید دریافت جایزه از شرکت ولا سال ۲۰۱۶
-برنده جایزه ویژه آرایشگر سال ۲۰۱۷
– نامزد دریافت جایزه خلاقیت از شرکت گلد ول آلمان سال ۲۰۱۸

ارایه دهنده خدمات تخصصی و به روز دنیا
– متخصص در انواع مکاپ های صورت
– طراحی و اجرای مو و مکاپ عروس
– طراحی مو و اجرای گریم برای ساخت ویدیو کلیپ
– متخصص در زمینه انواع رنگ و هایلایت با جدیدترین مواد و متد دنیا
– متخصص در زمینه صافی و احیای موهای آسیب دیده
– انجام کوتاهی های ارائه شده روز دنیا و ژورنالی

آرایشگاه زنانه جزو مهترین موضوع هایی است که همیشه خانم های محترم در مورد آن در حال تحقیق هستند. چند نکته در مورد آرایشگاه های زنانه لازم به ذکر است که اولین و مهم ترین آن مهارت آرایشگر است ، وقتی به آرایشگاه زنانه می روید به دست آرایشگر بسیار توجه کنید که آیا بدون سردرگمی کار می کنید و می تواند به راحتی روند کار را اجرا کند. یک آرایشگاه زنانه خوب باید مشاوره خوبی را هم بدهد و برای پرسش های مشتری خود وقت بگذارد و با صبر و دقت به آن ها پاسخ دهد. یک آرایشگاه زنانه باید در آن احساس آرامش و امنیت کرد که وقتی در حال گرفتن خدمات آرایشگری هستید خیالتان از وسیله های خود و همچنین امنیت سالن که امکان پخش شد عکس ها وجود ندارد بسیار راحت باشد. در یک آرایشگاه زنانه باید نکات بهداشتی در هنگام اصلاع حتمن رعایت شود و اینکه لوازم و تجهیزات اصلاح باید تمیز و استریزه باشد و همچنین لوازمی که یکبار مصرف سات به هیچ عنوان نباید روی ۲ تا مشتری استفاده کرد. آرایشگاه زنانه باید در استفاده از لوازم آرایشی خوب دقت کند زیرا لوازم آرایشی و مارک و جنس آن بسیار مهم است و در صورت مرغوب نبودن احتمال دارد مشکلاتی دارد بیماری های پوستی برای مشتری بوجود بیارد.

 

اطلاعات کامل درباره مالزی

مالزی در یک نگاه

نام رسمی: مالیژیا، مالزیا (Malaysia)

نام محلی : مالزیا

نام پیشین: مالایا (Malaya) یعنی سرزمین مالایی

پایتخت: کوالالامپور (Kuala Lumpur)،پایتخت اداری این کشور شهر پوترا جایا (Putra Jaya) است.

نوع حکومت: مشروطه، حکومت سلطنتی فدرالی با دو مجلس قانون گذاری

رئيس حکومت: پادشاه (هر یک از سیزده استان مالزی، یک سلطان دارد.)

رئیس دولت: نخست وزیر نحوه ی اداره ی کشور: فدرال (شامل ۱۳ ایالت و دو منطقه ی فدرال)

تاریخ استقلال: ۳۱ اوت ۱۹۵۷

در این جا به صورت مختصر درباره مالزی توضیح داده شده است.کشور مالزی در جنوب شرقی آسیا واقع شده است. فدراسیون مالزی بعد از جنگ جهانی دوم، در سال ۱۹۵۷ و خاتمه اشغال ژاپن، از اتحاد نه ایالت تشکیل گردید؛ در سال ۱۹۶۳ نیز ایالت های سنگاپور، ساراواک و صباح به این مجموعه ملحق شدند. سنگاپور در سال ۱۹۶۵ از این اتحاد جدا شده و کشوری مستقل را ایجاد کرد. این کشور ۳۲۹٫۸۴۵ کیلومترمربع یعنی یک پنجم ایران وسعت دارد. بارندگی فراوان و آب و هوای مناسب، مالزی را به عنوان کشوری سرسبز با هوایی معتدل معرفی می کند که دمای آن در طول سال تغییرات اندکی را به خود می بیند. ساکنان این کشور را بیشتر نژادهای مالایی (مسلمان)، هندی و چینی تشکیل می دهند که از نظر سیاسی، اقوام مالایی حاکمان این سرزمین هستند. کشور مسلمان مالزی طی سال های اخیر، با درایت مسئولان آن به ویژه نخست وزیر اندیشمندش، آقای دکتر مهاتیرمحمد، حرکتی سریع به سمت توسعه داشته، به طوری که امروزه الگوی برخی از کشورها شده است.این کشور از جنبه های مختلف مورد توجه مردم جهان است و سالانه میلیون ها گردشگر، از سراسر جهان از جمله ایران. ارتباط دو کشور ایران و مالزی در سطح بسیار خوبی قرار دارد و امید است این همکاری صمیمانه تداوم یافته و ارتقاء یابد.و تور های مالزی فراوانی از کشور ایران به مالزی سفر می کنند

شبه جزیره ی مالزی (مالزی غربی) مالزی غربی با وسعت ۱۳۱۵۸۷ کیلومترمربع، شبه جزیره ای است که از شمال به کشور تایلند و از جنوب به جزیره ی سنگاپور متصل است. بخش غربی مالزی، ادامه ی خاک آسیا به طرف جنوب می باشد و به آن، مالزی قاره ای می گویند و قسمت اعظم شبه جزیره ی مالایا (Malay) را در برگرفته است.

ایالت های مالزی

درباره مالزی یازده ایالت غربی این کشور که هر کدام حکومت داخلی نیمه مستقلی دارند، عبارتند از:

  1. جوهر
  2. نگری سمبیلان
  3. ملاکا
  4. پاهانگ
  5. ترنگانو
  6. کلانتان
  7. پراک
  8. پرلیس
  9. پنانگ
  10. کراح
  11. سلانگور

دو منطقه فدرال پوتراجایا و کوالالامپور نیز در این بخش واقع اند.

بخش جزیره ای مالزی

بخش جزیره ای یا مالزی شرقی بخش جزیره ای با وسعت ۱۹۸۰۰۰ کیلومترمربع در شمال جزیره ی برنئو شده است. این بخش، شامل دو ایالت ساراواک با وسعت ۱۲۴۴۴۹ کیلومترمربع در شرق و ایالت صباح با وسعت ۷۳۷۱۱ کیلومترمربع در غرب و جزیره ی فدرال لابوان است. بخش جزیره ای مالزی، قسمت اعظم ناحیه ی ساحلی شمال غربی، جزیره ی برنئو را در برمی گیرد و از سمت جنوب شرقی با اندونزی مرز مشترک دارد. کشور سلطان نشین برونئی در شمال جزیره واقع شده است (کشور کوچک برونئی – دارالسلام در شمال شرقی ایالت ساراواک واقع است.) جزیره ی فدرال لابوان  مجاور جزیره ی برنئو است. بخش غربی و شرقی مالزی در حدود ۶۴۰ کیلومتر با هم فاصله دارند. بین. این دو بخش، دریای چین جنوبی واقع شده است. این دو ایالت از جنوب به استان کالیمانتان اندونزی محدود می شوند. دریای چین جنوبی و دریای سولوکه جزایر، فیلیپین در آن واقع است، بخش های دیگر مالزی شرقی هستند.که ماحیه ی مناسبی برای تور مالزی و گردشگری می باشد

فرهنگ و آداب و رسوم مالزی

فرهنگ اصلی کشور مالزی، فرهنگ ساکنان اولیه ی آن، یعنی افراد قوم مالایو است که هنوز از برتری نسبی برخوردار است. از قرن نوزدهم به بعد، با ورود گروه های مهاجر، به خصوصی چینی ها و هندی ها، به تدریج چهره ی فرهنگی کشورهای منطقه – از جمله مالزی – از حالت یک دستی، خارج شد و به سوی تنوع پیش رفت، به همین دلیل، بافت کنونی فرهنگ مالزی، ترکیبی از فرهنگ های مالایو، چینی، هندی و نیز فرهنگ قبایل بومی متعدد آن است. سایر فرهنگ هایی که تأثیر زیادی بر روی فرهنگ مالزی داشته اند، فرهنگ ایرانی، عربی و اروپایی بوده است. بومیان ساکن ایالت های صباح و ساراواک نیز فرهنگ خاصی دارند که شامل شیوه ها و آداب و رسوم و نحوه ی معیشت آنهاست. گرچه در سال های اخیر، این فرهنگ بومی، دست خوش تغییرات زیادی شده است؛ اما هنوز ویژگی های متمایز آن در نحوه ی شکار، خوراک، پوشاک، جشن ها، مراسم مختلف، نوع ابزار و وسایل زندگی و روابط اجتماعی آنها مشهود است. فرهنگ مالزی در «سیاست فرهنگ ملی ۱۹۷۱» تعریف شده است.

برخی از آداب و سنت های مردم مالزی

تا قبل از ورود به خانه یا مکان های مذهبی، مثل مسجد یا هر پرستشگاه دیگری باید کفش ها را در آورد. در هنگام ورود به مسجد باید پوشیده بود و حجاب را حفظ کرد.

نگارنگ سیاه فقط مربوط به مرگ و مراسم عزاداری است و نباید در مواقع شادی و جشن ها از آن استفاده کرد.

دست کشیدن به سر افراد، به خصوص افراد سال خورده، از نظر آنها نشانه ی بی نزاکتی است.

زبان کشور مالزی

درباره مالزی و زبان رسمی این کشور میتوان به ,زبان مالایو (Malayu) یا،باهاسامالزیا (Bahasa Malaysia) اشاره کرد.که در سیستم آموزشی و کلیه مکاتبات کشور از آن استفاده می شود، زبان انگلیسی نیز که از زمان سلطه انگلیسی ها در زمان مالزی رواج داشته است به صورت گسترده در محاورات و نیز برای برقراری ارتباط بین نژادهای مختلف در سراسر مالزی به کار می رود. زبان انگلیسی که مردم مالزی صحبت می کنند، به زبان مانگلیش (Manglish) (انگلیسی – مالایی) معروف است که ترکیبی از لهجه های محلی با زبان انگلیسی است. نکته ی قابل ذکر، آنکه در مالزی، بسیاری از کلمات انگلیسی با املایی متفاوت از آنچه متداول است، نوشته می شود.سایر زبان ها مانند ماندارین(زبان چینی رسمی),پنجابی(هند و اروپایی) و تامیل نیز در مالزی متداول است.زبان هایی که در مدارس مالزی آموزش می دهند,شامل زبان باهاسامالزیا(Bahasa Malaysia)،انگلیسی،چینی یا تامیل است که بستگی به موقعیت مرکز آموزشی دارد; اما آموزش زبان مالایی و انگلیسی در تمام مدارس،اجباری است.

 



ارسال دیدگاه

ابتدا نام خود را بنویسید و سپس در کادر بزرگتر دیدگاه را در آخر نیز ارسال را بزنید، توجه داشته باشید که دیدگاه ها پس از تائید نمایش داده می شوند، پس از زدن ارسال دیدگاه شما ارسال شده و در صف بررسی قرار می گیرد


آرایشگر حرفه ای

خلاصه مشخصات:

  • only with reservation
  • 0176223432
  • Kuala Lumpur